Bel voor een afspraak:

020 - 416 03 33

Diensten

In2Work levert diverse diensten

 

 

Robert Kranenborg Academie

In samenspraak met meesterkok en televisiepersoonlijkheid Robert Kranenborg werd eind 2013 het plan gelanceerd om de Robert Kranenborg Academie te starten. Beide partijen, Kranenborg en In2Work, liggen op één lijn als het gaat om hun visie op het trainen van mensen in hun werk, van hun technische vaardigheden, tactiek, fysiek en gedrag.

 

Lees meer ↓

 

We Work2Gether

Direct mee kunnen doen op de werkvloer is belangrijk. Zelf opleiden is dan een ideaal middel en zo werkt We Work2Gether.

Elke week weer worden acht jongeren voorbereid op het afleverklaar maken van auto’s. Dit betekent dat auto’s voor en na schadeherstel grondig gewassen worden. Na afloop wordt ook de binnenkant van de auto weer helemaal netjes gemaakt.

Lees meer ↓

 

Loopbaancoach en Topsport

Kop of Munt is een financiële dienstverlener. Een dynamisch bedrijf dat veel tijd vrijmaakt voor individuele ontwikkeling van zijn personeel.

Lees meer ↓
 

 

Managementtraining

Om met veranderingen om te kunnen gaan, moet ieder mens zich willen ontwikkelen. Zij die het beste kunnen omgaan met nieuwe omstandigheden hebben in de praktijk een streepje voor.

Lees meer ↓