Bel voor een afspraak:

020 - 416 03 33

In2Wat?

In2Work

Bij In2Work gaat het erom mensen in contact te brengen met werk. Dat is onze drijfveer en van meet af aan een passie: het daadwerkelijk op weg helpen van mensen.

Daarbij gaan we ook van het standpunt uit dat mensen zelf moeten doen waartoe zij in staat zijn. Maar wij helpen om de zwakke plekken op te sporen, die te benoemen en ze sterker te maken. Of het nu gaat om een topsporter, een ondernemer of een Wajonger …Wij coachen en trainen op fysieke, technische, tactische en vooral op mentale aspecten om krachtig en zelfsturend te worden, zowel in algemeen gedrag als taakuitvoering.

Naast de cliënt staat de werkgever centraal. Die krijgt antwoord op alle mogelijke vragen. Zo werken we al sinds de oprichting van In2Work en — zoals we steeds weer merken — met groot succes. Zo zijn er mede door toedoen van In2Work nieuwe functies en opleidingen ontstaan in het MBO-onderwijs.

Al vanaf de start van In2Work wordt ons werk hoog gewaardeerd in de monitor van Blik op Werk in en rond Amsterdam.

Cliënten van In2Work kom je in alle sectoren van de arbeidsmarkt tegen.

Wij gaan uit van aanwezige vaardigheden, van kansen en mogelijkheden in samenspraak met cliënten en werkgevers. Ons netwerk op de arbeidsmarkt is groot, maar vooral duurzaam. De weg wijzen in wat cliënten succesvol maakt en aansluiten op wat werkgevers nodig hebben.

Wilt u meer weten, neem contact met ons op