Bel voor een afspraak:

020 - 416 03 33

Referenties

Onze referenties

Hieronder vind je enkele reacties van onze klanten:

NH Hoteles

Zo is de hotelbranche belangrijke speler op de arbeidsmarkt. De diversiteit aan banen en de gestructureerde werkwijze in de hotellerie, zorgen ervoor dat hotels mooie en uitdagende werkplekken zijn. In deze branche vinden onze cliënten regelmatig een werkplek op afdelingen als Food & Beverage en bijvoorbeeld de Technische Dienst.

In2Work werkt met meerdere hotelketens samen, maar al vanaf de start met NH Hoteles. Peter van Putten is directeur van de afdeling HRM bij NH Hoteles Benelux. Hij schetst en beeld van de samenwerking tussen NH Hoteles en In2Work.

 


 

Desko

Al jaren werkt In2Work samen met Desko. Kandidaten die het logistieke vak ambiëren krijgen bij Desko de kans te laten zien wat ze in de praktijk waard zijn. Dat ze een waarde hebben voor het bedrijf bewijst zich jaarlijks en betaalt zich uit in een duurzame relatie waarin heel wat mensen bij Desko hun weg in het logistieke werk hebben kunnen vinden. Van magazijnmedewerker tot orderpicker, van heftruckchauffeur tot zelfs vrachtwagenchauffeur. Dat het kan, is bewezen door de mensen die werkzaam zijn bij Desko.

 


 

ASN Groep

Werken bij een klant als Desko vooral veel jongens, ook Wajong-meiden staan hun mannetje, maar dan in de autoschadebranche. Dat laat het verhaal van Melanie bij ASN Aalsmeer zien. Het verhaal achter Melanie is een typisch voorbeeld van denken vanuit de vraag wat iemand wél kan en waarbij gebruik gemaakt wordt van het gegeven dat vrouwen in het bijzonder iets beter kunnen dan mannen: kleuren herkennen. De rol van een jobcoach is daarbij als het cement tussen de stenen: verbinden en verstevigen. Werkgever en cliënte vertellen het verhaal in beeld.

 


 

HR Makelaars

In2work, HR Makelaars,

HR Makelaars


Ten Dam Projecten

Ten Dam Projecten

Ten Dam Projecten


 

U 18 Waterland Basketball

U 18 Waterland Basketball

U 18 Waterland Basketball