Bel voor een afspraak:

020 - 416 03 33

Topsporters aan het woord

Trainingen van Marco Wins zijn gericht op het mentale deel van elke topsporter, ondernemer of ieder ander die als professional opereert in zijn/ haar werk.

In de topsport, maar ook in het bedrijfsleven, is nog altijd veel gericht op techniek, tactiek, fysiek. Het mentale deel is helaas te vaak onderbelicht. Dat heb ik zelf als topsporter en jeugdinternational kunnen en mogen ervaren.Vanuit die ervaring ben ik jaren later in contact gekomen met Jan Looman, sportpsycholoog van onder andere NOC NSF en verschillende topsporters.Bij Jan heb ik een 1 op 1 opleiding mogen doen. Theorie direct koppelen aan praktijk heeft mij veel geleerd.
Na deze opleiding heb ik vanaf het seizoen 2009/ 2010 spelers en trainers van Betaald Voetbal Organisaties, onder andere ADO Den Haag, mogen begeleiden. Daarnaast heb ik account managers en ondernemers getraind en met succes. Mijn aanpak is gericht op inzicht krijgen in het eigen gedrag. Inzicht in de aanwezige krachten, maar vooral de zwakke plekken in het eigen gedrag in beeld krijgen om vervolgens die zwakke plekken sterker te maken. Leren om te weten wat je nodig hebt om je mentaal goed te kunnen voelen.Als we fysiek, technisch, tactisch en mentaal er goed voor staan is de topprestatie van dat moment binnen handbereik. Het vasthouden van het geleerde gedrag biedt de mogelijkheid tot een optimale preparatie van elke topsporter of professional.
Het mentale deel maakt op topniveau het grote verschil. Zowel in de sport als in het bedrijfsleven. De andere drie aspecten hebben immers al gezorgd dat we tot het bijna topniveau hebben kunnen komen. Dat geldt voor een topsporter, maar dus ook voor elke professional in het bedrijfsleven.

Geinteresseerd. Neem gerust vrijblijvend contact op.

Marco Wins
Mobiel: 06 – 304 28 689 
e-mail: marco@i2w.nl